Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Later als je Big Band bestaat dit jaar 10 jaar en dat gaan we vieren!

We organiseren een uniek evenement bij Partycentrum De Roskam in Achterveld, met masterclasses door bekende professionals en ’s avonds een feestavond met naast andere optredens, natuurlijk een knallend optreden van de band zelf, aangevuld met de profi’s van de workshops!

Houd deze site en onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws en de wijze waarop u zich kunt aanmelden voor de masterclasses!

Ook zijn binnenkort de kaarten in de voorverkoop te reserveren voor de feestavond met fantastische concerten!

De twintig ervaren musici van LajBB spelen oorstrelende ballads, funky grooves, hot latin tracks en herkenbare pop’s & rock’s. Een band die de stemming aanvoelt en alles uit de kast haalt om de fun op het podium over te brengen op het publiek. Als massief energiek blok of, als het arrangement dat vraagt, teder en ingetogen met slechts enkele instrumentalisten. Als het even kan in een nieuw inspirerend jasje. Geen nummer klinkt hetzelfde!

De complete bezetting van een traditionele jazz big band is het enige wat aan deze band traditioneel is. De muzikale basis is ongetwijfeld gelegd in de ruim 5 jaar dat Thijs van Otterloo onze bandleider was. in 2015 heeft de ervaren bandleider Frans Mineur het stokje van Thijs overgenomen. Hij stuurt de energieke saxen, de krachtige kopersectie, een strakke ritmesectie en sprankelende vocalisten naar een muzikaal hoog niveau. Zonder concessies te doen aan kwaliteit inspireert hij om de grenzen te zoeken van klank, samenspel en fun!

Van sfeervolle ballads tot knallende funk: De Later als je Big Band maakt een feest van elk event, bedrijfsfeest, dorpsfeest of (jazz)festival!