Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Groot Carnaval, vrijdagavond 1 Maart 2019, 20.30 uur, 100-gram Gebouw / de Roskam

De Puupenkoppen starten hun carnaval met de grote feestavond. Uiteraard vindt dan ook de uitreiking van de Herinneringspuup plaats aan de Krentepuupwinnaar van vorig jaar. De uitreiking van de Krentepuup van dit jaar wordt gedaan door de Prins. Wie daarvoor is uitverkoren, houden De Puupenkoppen tot op het laatst geheim. De Krentepuup gaat jaarlijks naar een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor Achterveld. De Krentepuup bestaat uit een 5 kilo zwaar krentenbrood in de vorm van een pijp en een bijbehorende oorkonde.

De avond wordt met live muziek opgeluisterd door de band Super Sundays en daarnaast zal natuurlijk onze Hofkapel “eentje tussedeur” zorgen voor swingende feestmuziek. Het dweilorkest zal gedurende het hele carnaval aanwezig zijn tijdens de diverse evenementen van de Puupenkoppen. Het gevolg van onze Prins en Adjudant(en) bestaat uit de Raad van 11 en de Dansgarde. Daarbij bestaat zijn hofhouding gedurende het carnavalseizoen uit leden van het bestuur en Raadsdames. Voor de grappigste, leukste of mooist verklede gasten zijn er elk jaar weer prijzen te verdienen op deze feestavond.

De deuren van het “100-gram Gebouw” worden geopend vanaf 20.30 uur. Toegang voor leden is  op vertoon van ledenpas bij de voorverkoop. In de vrije verkoop kost een kaart € 15,- Als er een vrije verkoop is, dan zal dat op de site worden aangegeven. Nieuw 18- toch er in vanaf 16 jaar. Ook hier geldt: maximaal 2 kaarten per persoon. Raad pleeg de site van de CV de Puupenkoppen.

Thema:  Schots en scheef door Puupenkoppenland