Achterveld
Naast de vele mogelijkheden in De Roskam treft u aan de Hessenweg nog twee andere café’s. Eeterij-tapperij-proathuus De Hessenkar en Café Bar Buitenlust die liggen beide op loopafstand van De Roskam.
Verder kent Achterveld een zeer actief verenigingsleven met vele activiteiten. Vaak zijn deze evenementen voor iedereen toegankelijk. Achtervelders zijn gastvrij, kom gerust aan!

Leusden
Leusden is een forensenplaats maar heeft ook enkele café’s en uitgaansgelegenheden. Op de website Uit in Leusden treft u meer informatie.

Barneveld
Barneveld is bekend als het “kippendorp” en profileert zich vooral ’s zomers hiermee. Er zijn veel (grote) evenementen zoals de Veluwsemarkt en het Gouden Ei. Bovendien heeft Barneveld naast veel horeca ook een theater. Op zondag is in Barneveld vanwege de overwegend religeuse bevolking dikwijls minder te doen.
Op de website van de VVV Barneveld treft u meer informatie.

Amersfoort
De binnenstad van Amersfoort is voor een groot deel nog steeds historisch. Dus naast de gezellige terrassen en winkels is er ook op cultureel en historisch gebied veel te beleven. Theater, bioscopen en ’s zomers Amersfoort’s Jazz-weekend, Etcetera la Strada en nog veel meer. Amersfoort biedt vrijwel het hele jaar leuke uitjes.
Op de website van de VVV Amersfoort treft u meer informatie.

Informatie over en evenementenagenda: Achterveld