Centraal gelegen in het centrum van Achterveld kunt u genieten op het terras van De Roskam. Ons terras is in elk seizoen geopend ongeacht de weersomstandigheden. In de zomer kunt u buiten genieten van het zonnetje op ons open terras. Zit het weer toch tegen? Geen probleem, ons terras kan namelijk ook overdekt worden zodat u in ieder geval droog kunt genieten van onze gerechten en dranken. Een koude winterdag hoeft een gezellig dagje op het terras niet in de weg te zitten. Dankzij onze terrasverwarmers kunt u aangenaam zitten op een verwarmd terras.

Misset Horeca presenteerde in 2008 voor het eerst de Misset Horeca Terras Top-100. Een ranglijst van de beste terrassen in Nederland. Er werden meer dan 300 terrassen bezocht. Hierbij werd uiteraard gelet op de verzorging van het terras, maar er wordt vooral aandacht geschonken aan de bediening.

Nu, anno 2019 , is het terras nog steeds een van de betere van Nederland. Zoover waardeerde ons met een award in 2012 en in 2015 werd ons terras verkozen tot het gezelligste terras van de gemeente.

Naast dat u kunt genieten van onze heerlijke gerechten, kunt u ook nog eens genieten van mooi uitzicht op de prachtige kerk van Achterveld en in alle andere richtingen van het dorp. Na een wandeling over één van de klompenpaden in de buurt kunt u heerlijk uitrusten in bijvoorbeeld onze loungehoek. Naast onze loungehoek hebben wij ook nog 50 zitplaatsen op het terras. Dankzij onze vriendelijke en vlotte medewerkers staat niets meer in de weg voor een heerlijke dag genieten op ons terras.