Kerstmenu 2019 de roskam
( 2de kerstdag )

Ontvangst met amuse

Kerst proeverij

Truffel mousse van eend
Paté van wild met appel
Hollandse garnaaltjes met Elly,s zand

***

Krachtige ossenstaartbouillon “Oxtail” roomlaag van Port

***

Hertenbiefstuk met saus Cumberland en zijn wildgarnituren

of

Kalfshaas met crème van bospaddenstoeltjes en jus van Armangac

of

Gebakken grietbot met risotto van Champagne en kreeften-jus

***

Kerst surprise dessert van onze patissier

.

2de kerstdag 26 december 2019
Open vanaf 17.00 op reservering

Ontvangst met een amuse

Aperitief kerstcocktail € 7,50

3 gangen voorgerecht / hoofd / dessert € 46
4 gangen voorgerecht / soep / hoofd / dessert € 52
5 gangen met grietbot als tussengerecht € 58

Uitbreiding menu, Spoom van Champagne € 5,50

Bijpassend wijnen, 3 gangen € 20,- / 4 gangen € 24,-

Reserveren via,
info@deroskam.nl of telefonisch 0342-451223