Kerstmenu 2019 de roskam
( 2de kerstdag )
Ontvangst met amuse
Kerst proeverij
Truffel mousse van eend
Paté van wild met appel
Hollandse garnaaltjes met Elly,s zand
***
Krachtige ossenstaartbouillon “Oxtail” roomlaag van Port
***
Hertenbiefstuk met saus Cumberland en zijn wildgarnituren
of
Kalfshaas met crème van bospaddenstoeltjes en jus van Armangac
of
Gebakken grietbot met risotto van Champagne en kreeften-jus
***
Kerst surprise dessert van onze patissier
.
2de kerstdag 26 december 2019
Open vanaf 17.00 op reservering
Ontvangst met een amuse
Aperitief kerstcocktail € 7,50
3 gangen voorgerecht / hoofd / dessert € 46
4 gangen voorgerecht / soep / hoofd / dessert € 52
5 gangen met grietbot als tussengerecht € 58
Uitbreiding menu, Spoom van Champagne € 5,50
Bijpassend wijnen, 3 gangen € 20,- / 4 gangen € 24,-
Reserveren via,
info@deroskam.nl of telefonisch 0342-451223